Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Royal Copenhagen

Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack

Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack är en produkt för köket med stilren utformning i kategorin kök från Royal Copenhagen. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 399 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är blå. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack från Royal Copenhagen

Blue Fluted Mega äggkopp från Royal Copenhagen, formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Blue Fluted Mega är en serie med vackert och välbekant porslin. Det blå rafflade mönstret är målat för hand och skapar en vacker effekt på porslinet. Blue Fluted Mega har åtta olika mönster. Under varje produkt finns ett nummer som hänvisar till mönstret på varje specifikt objekt. Dessa eleganta äggkoppar smyckar dukningen och köket på ett vackert sätt. Säljs i 2-pack och är perfekta till frukostägget!

Söker du ännu mer info om Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack från tillverkaren Royal Copenhagen? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kök.

  • Produktnamn: Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack
  • Artikelnummer: 2714701536477298
  • Kategori: Kök
  • Varumärke: Royal Copenhagen
  • Taggar: ggkoppar,hem,hem-och-trädgård,och,servering,servering-tallrikar-ggkoppar,tallrikar,trädgård,Ã?ggkoppar
  • Pris: 399 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack från Royal Copenhagen och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Blue Fluted Mega äggkopp, 2-pack ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Royal Copenhagen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 101 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.