Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Zassenhaus

Kökstimer, Creme

Kökstimer, Creme är en kökstimer med praktfull formgivning i kategorin kökstimer från Zassenhaus. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 159 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök.

Mer info om Kökstimer, Creme från Zassenhaus

Få till en härlig retrostil i köket med denna kökstimer i emaljerad stål. Timern har en magnet på baksidan för att kunna fästas på kylskåp eller spisfläkt. Tillverkad av Dalton CO., LTD. i samarbete med Zassenhaus. Färg: Creme.

Söker du ännu mer info om Kökstimer, Creme från tillverkaren Zassenhaus? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kökstimer.

  • Produktnamn: Kökstimer, Creme
  • Artikelnummer: 4689600671685631
  • Kategori: Kökstimer
  • Varumärke: Zassenhaus
  • Taggar:
  • Pris: 159 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Kökstimer, Creme från Zassenhaus och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Kökstimer, Creme ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Zassenhaus som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 341 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.