Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Krok Mama röd

Krok Mama röd är en knopp med praktfull formgivning i kategorin knoppar. Du kan köpa den hos Designtorget för kostnaden 195 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är i färgen röd.

Mer info om Krok Mama röd

Jonas Bergfeldt har formgivit den här prisbelönta kroken med inspiration från ett barn som sträcker sig efter sin mamma. Passar utmärkt i barnrummet, hallen eller

Söker du ännu mer info om Krok Mama röd? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Knoppar.

  • Produktnamn: Krok Mama röd
  • Artikelnummer: 1056600857514629
  • Kategori: Knoppar
  • Taggar: förvaring,hall,hall-&-förvaring,knoppar,knoppar-&-krokar,krokar
  • Pris: 195 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Krok Mama röd från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Krok Mama röd ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 305 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.