Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Krok Hooked on Stockholm

Krok Hooked on Stockholm är en knopp med praktfull formgivning i kategorin knoppar. Du kan köpa den hos Designtorget för kostnaden 350 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Krok Hooked on Stockholm

Krok i lackad metall med Stadshusmotiv. Kroken är formgiven av tyskfödda designern Katja Kunze som efter sin praktik i Stockholm blev ?Hooked on Stockholm?. Det perfekta

Söker du ännu mer info om Krok Hooked on Stockholm? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Knoppar.

  • Produktnamn: Krok Hooked on Stockholm
  • Artikelnummer: 1056600857734468
  • Kategori: Knoppar
  • Taggar: förvaring,hall,hall-&-förvaring,knoppar,knoppar-&-krokar,krokar
  • Pris: 350 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Krok Hooked on Stockholm från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Krok Hooked on Stockholm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 150 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.