Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Brynstål, 25 cm

Brynstål, 25 cm är en kniv med stilren utformning i kategorin knivar. Du kan köpa den hos Åhlens för den nätta summan 500 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden.

Mer info om Brynstål, 25 cm

Ett brynstål med mässingsnitar på handtaget.

Söker du ännu mer info om Brynstål, 25 cm? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Knivar.

  • Produktnamn: Brynstål, 25 cm
  • Artikelnummer: 6960700021625793
  • Kategori: Knivar
  • Taggar: hem,hem-&-inredning,inredning,knivar,kök
  • Pris: 500 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Brynstål, 25 cm från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Brynstål, 25 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Brynstål, 25 cm.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.