Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Klong

Totem Hyllplan 1000mm, Grå

Totem Hyllplan 1000mm, Grå är en designprodukt från Klong med behaglig formgivning i kategorin klong från Klong. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 1 150 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Stilren och tidlös skapelse. Stilrent & minimalistiskt formspråk.

Mer info om Totem Hyllplan 1000mm, Grå från Klong

Ett stilrent och funktionellt hyllstystem designat av Broberg & Ridderstråle. Designerduon har en minimalistisk förkärlek vilket kan återses i just denna design. Hyllorna är finns i valnöt och grå mdf. Kan kombineras så att det just passa dina behov. Hyllplanen kan kompletteras med Totem Ryggskiva art.nr: 80042

Söker du ännu mer info om Totem Hyllplan 1000mm, Grå från tillverkaren Klong? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Klong.

  • Produktnamn: Totem Hyllplan 1000mm, Grå
  • Artikelnummer: 4689600642183103
  • Kategori: Klong
  • Varumärke: Klong
  • Taggar:
  • Pris: 1 150 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Totem Hyllplan 1000mm, Grå från Klong och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Totem Hyllplan 1000mm, Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Klong som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Totem Hyllplan 1000mm, Grå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.