Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Daniel Wellington

Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld

Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld är en klocka med en mycket snygg formgivning i kategorin klockor från Daniel Wellington. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 1 399 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld från Daniel Wellington

Classy St Mawes är en vacker feminin klocka med Swarovski kristaller. Klockan har ett stilrent tunt armbandsur som passar perfekt in för vardagliga och till mer formella tillfällen. Klockan har en läder rem som är utbytbar så att du lätt kan få ett nytt utseende på klockan varje dag. Flera remmar med andra färger i antingen italienskt läder eller NATO går att köpa separat. Vristmått 14,5 - 18 cm.

Söker du ännu mer info om Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld från tillverkaren Daniel Wellington? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Klockor.

  • Produktnamn: Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld
  • Artikelnummer: 4689600655636631
  • Kategori: Klockor
  • Varumärke: Daniel Wellington
  • Taggar:
  • Pris: 1 399 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld från Daniel Wellington och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Daniel Wellington som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Classy St Mawes Damklocka 34mm, Roséguld med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.