Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Daniel Wellington

Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld

Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld är en klocka med en mycket snygg formgivning i kategorin klockor från Daniel Wellington. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 1 599 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Stilrent & minimalistiskt formspråk.

Mer info om Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld från Daniel Wellington

Classic Sheffield är en vacker minimalistisk klocka från Daniel Wellington. Klockan har ett stilrent tunt armbandsur som passar perfekt in för vardagliga och till mer formella tillfällen. Klockan har en läder rem som är utbytbar så att du lätt kan få ett nytt utseende på klockan varje dag. Olika färgade remmar i antingen italienskt läder eller NATO går att köpa separat. Vristmått 15,7 - 20 cm.

Söker du ännu mer info om Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld från tillverkaren Daniel Wellington? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Klockor.

  • Produktnamn: Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld
  • Artikelnummer: 4689600648006654
  • Kategori: Klockor
  • Varumärke: Daniel Wellington
  • Taggar:
  • Pris: 1 599 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld från Daniel Wellington och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Daniel Wellington som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Classic Sheffield Damklocka 36mm, Roséguld med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.