Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rosendahl

AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium

AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium är en klocka med en riktigt snygg design i kategorin klockor från Rosendahl. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 2 398 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit.

Mer info om AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium från Rosendahl

Rödovre Rådhus från 1856. Klockan matchar byggnaden.Tidstypisk, stram och osentimental, nästan institutionellt.

Söker du ännu mer info om AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium från tillverkaren Rosendahl? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Klockor.

  • Produktnamn: AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium
  • Artikelnummer: 4689600654083328
  • Kategori: Klockor
  • Varumärke: Rosendahl
  • Taggar:
  • Pris: 2 398 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium från Rosendahl och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosendahl som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa AJ City Hall Klocka, Vit Urtavla Medium med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.