Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kartell

I Shine, U Shine Vas, Gul

I Shine, U Shine Vas, Gul är en designprodukt från Kartell med en grann design i kategorin kartell från Kartell. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 1 271 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om I Shine, U Shine Vas, Gul från Kartell

Eugeni Quitllet har skapat en utsökt kollektion av dekorativa föremål i den transparenta plasten PMMA. Vasen har en elegant geometrisk och art deco-inspirerad stil. Karakteristiskt för dem är den speciella ytfinishen, som ger en känsla av kristall.

Söker du ännu mer info om I Shine, U Shine Vas, Gul från tillverkaren Kartell? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kartell.

  • Produktnamn: I Shine, U Shine Vas, Gul
  • Artikelnummer: 4689600662494880
  • Kategori: Kartell
  • Varumärke: Kartell
  • Taggar:
  • Pris: 1 271 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa I Shine, U Shine Vas, Gul från Kartell och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på I Shine, U Shine Vas, Gul ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kartell som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa I Shine, U Shine Vas, Gul med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.