Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor

Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor är en kalender / anteckningsbok med en riktigt snygg design i kategorin kalender & anteckningsbok. Du kan köpa den hos Åhlens för det bra priset 139 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor

Spiralbunden anteckningsbok i större storlek för dina tankar, planer eller spännande intryck från resan. Den hårda pärmen och spiralen gör anteckningsboken både hållbar och idealisk till anteckningar i alla lägen. Bra tjocklek på pappret som passar alla typer av pennor. Underbara illustrationer av stockholmsbaserade konstnären Lottis Karlsson Olsson. Med hänsyn till vår miljö: Tillverkat av 100% återvunnet papper, syra- och klorfritt papper. Storlek: 16 x 23 cm, 100 linjerade sidor, Spiralbunden med hård fram- och baksida.

Söker du ännu mer info om Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kalender & Anteckningsbok.

  • Produktnamn: Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor
  • Artikelnummer: 6960701330285875
  • Kategori: Kalender & Anteckningsbok
  • Taggar: anteckningsböcker,block,block-&-anteckningsböcker,hem,hem-&-inredning,inredning,kontor,kontor-&-papper,papper
  • Pris: 139 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Anteckningsbok, The Earth Laughs In Flowers, 100 sidor.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.