Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Portmeirion

Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack

Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack är en kopp för kaffe/thé med en läcker form i kategorin kaffe- & tekoppar från Portmeirion. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 1 614 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack från Portmeirion

Pomona har en klassisk stil i sitt sortiment av porslin och köksredskap. Namnet kommer från den antika gudinnan av frukt och har i Pomonas serie fått återge naturen till hemmets hjärta. De avbildade frukterna är tagna ur handfärgade böcker från 1830-talet. Med Pomonas sortiment får du en härligt möjlighet att laga och servera din mat på!

Söker du ännu mer info om Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack från tillverkaren Portmeirion? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kaffe- & Tekoppar.

  • Produktnamn: Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack
  • Artikelnummer: 4689600639073974
  • Kategori: Kaffe- & Tekoppar
  • Varumärke: Portmeirion
  • Taggar:
  • Pris: 1 614 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack från Portmeirion och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Portmeirion som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Pomona, Kaffekopp 280 ml, 6-pack med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.