Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Moccamaster

Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic

Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic är en kaffe- eller tebryggare med elegant & läcker design i kategorin kaffe & tebryggare från Moccamaster. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 2 199 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic från Moccamaster

Söker du ännu mer info om Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic från tillverkaren Moccamaster? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Kaffe & Tebryggare.

REA på Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic

Just nu är det tillfällig REA på Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic och du kan köpa för 2 199 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 2 499 kr, vilket ger dig en rabatt på 12%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic
  • Artikelnummer: 4689600655007725
  • Kategori: Kaffe & Tebryggare
  • Varumärke: Moccamaster
  • Taggar:
  • Pris: 2 199 kr 2 499 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic från Moccamaster och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Moccamaster som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Moccamaster Kaffebryggare KB952AO, White Metallic med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.