Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Sverigemotiv

Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm

Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm är en inredningsdetalj med en väldigt tjusig formgivning i kategorin inredningsdetaljer från Sverigemotiv. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 499 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm från Sverigemotiv

Grafiskt tryck av Vattentornet Svampen i Örebro från Sverigemotiv. Svampen är en av de mest kända byggnaderna i Sverige. Det svampliknande tornet på 58 meter förser än idag boende i Örebro med vatten. Vattentornets unika och futuristiska siluett blir en fin inredningsdetalj i vardagsrummet, sovrummet eller som en del av en tavelvägg. Screentryckt på 170g kvalitetspapper. Ram ingår ej.

Söker du ännu mer info om Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm från tillverkaren Sverigemotiv? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm
  • Artikelnummer: 4689600658995559
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Sverigemotiv
  • Taggar:
  • Pris: 499 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm från Sverigemotiv och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Vattentornet Svampen Örebro Poster 50x70cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Sverigemotiv som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 1 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.