Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
House Doctor

Mirror spegel Ã?110, klar

Mirror spegel Ã?110, klar är en inredningsdetalj med elegant & läcker design i kategorin inredningsdetaljer från House Doctor. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 1 483 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om Mirror spegel Ã?110, klar från House Doctor

Mirror spegel från House Doctor. En rund och väldigt användbar spegel med en baksskiva i svart MDF. Placera spegeln på väggen i vardagsrummet, hallen eller toaletten, det finns inget stopp för var du kan använda denna enkla och stilrena spegel. Monteras upp med hjälp av två hakfästen på baksidan. Diametern är 110 cm. Djup från vägg ca 2,5 cm inklusive fästen.

Söker du ännu mer info om Mirror spegel Ã?110, klar från tillverkaren House Doctor? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Mirror spegel Ã?110, klar
  • Artikelnummer: 2714701650437399
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: House Doctor
  • Taggar: att,bra,ha,hem,hem-och-trädgård,hemmets,hemmets-bra-att-ha,inredningsdetaljer,och,speglar,trädgård
  • Pris: 1 483 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Mirror spegel Ã?110, klar från House Doctor och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Mirror spegel Ã?110, klar ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från House Doctor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Mirror spegel Ã?110, klar med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.