Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Meraki

Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå

Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå är en inredningsdetalj med elegant & läcker design i kategorin inredningsdetaljer från Meraki. Du kan köpa den hos RUM21 för det trevliga priset 369 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå från Meraki

Meraki handduk 2-pack från Meraki. Två härliga, naturliga handdukar i 100 % bomull. Dessa snygga grå/vita textilier piggar upp i badrummet och blir en fin detalj. Tvättas i 60 grader och torktumlas på hög värme. Går bra att stryka på medelvärme.

Söker du ännu mer info om Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå från tillverkaren Meraki? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå
  • Artikelnummer: 2714700520432013
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Meraki
  • Taggar: badrumsinredning,hem,hem-och-trädgård,inredningsdetaljer,inredningsdetaljer-badrumsinredning-vrig-badrumsinredning,och,trädgård,vrig,Ã?vrig,Ã?vrig-badrumsinredning
  • Pris: 369 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå från Meraki och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Meraki handduk 2-pack 50x100, vit/grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Meraki som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 131 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.