Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Iittala

Marimekko Skål Grå, 155 mm

Marimekko Skål Grå, 155 mm är en inredningsdetalj med elegant & läcker design i kategorin inredningsdetaljer från Iittala. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 399 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Marimekko Skål Grå, 155 mm från Iittala

Marimekko By Iittala är en mycket omtyckt och älskad skål runt om i världen. Skålen passar såväl på det dukade bordet som en snygg inredningsdetalj att ha i hemmet. Mixa och matcha storlek och färg och sätt din egna personliga prägel på din inredning.

Söker du ännu mer info om Marimekko Skål Grå, 155 mm från tillverkaren Iittala? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Marimekko Skål Grå, 155 mm
  • Artikelnummer: 4689600635415638
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Iittala
  • Taggar:
  • Pris: 399 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Marimekko Skål Grå, 155 mm från Iittala och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Marimekko Skål Grå, 155 mm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Iittala som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 101 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.