Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Ljusstake Nordic Light vit

Ljusstake Nordic Light vit är en inredningsdetalj med en ögonskön design i kategorin inredningsdetaljer. Du kan köpa den hos Designtorget för priset 775 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Ljusstake Nordic Light vit

4-armad ljusstake där du själv bestämmer formen. Använd den fullt utfälld, delvis ihopfälld eller helt ihopfälld! Vrid sedan om skruven i mitten. Formgiven av Jonas

Söker du ännu mer info om Ljusstake Nordic Light vit? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Ljusstake Nordic Light vit
  • Artikelnummer: 1056600857767407
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Taggar: inredningsdetaljer,ljusstakar,ljusstakar-&-lyktor,lyktor
  • Pris: 775 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Ljusstake Nordic Light vit från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Ljusstake Nordic Light vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Ljusstake Nordic Light vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.