Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Louise Roe

Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå

Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå är en inredningsdetalj med strålande utformning i kategorin inredningsdetaljer från Louise Roe. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 999 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå.

Mer info om Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå från Louise Roe

Vasen är i munblåst glas i en härlig färg. Det kommer ge ditt hem en snygg inredningsdetalj, i sin enkelhet eller med en bukett blommor i.

Söker du ännu mer info om Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå från tillverkaren Louise Roe? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå
  • Artikelnummer: 4689600646256771
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Louise Roe
  • Taggar:
  • Pris: 999 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå från Louise Roe och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Louise Roe som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Jewel Vas Ø14cm H20cm, Blå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.