Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm

Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm är en inredningsdetalj med en spännande design i kategorin inredningsdetaljer. Du kan köpa den hos Åhlens för köpesumman 399 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm

En mönstrad gardin med veckband. Det här mönstret har jag ritat för hand, med den engelska landsbygdens prunkande trädgårdar, blommor och växtrikedom som inspiration.?Abigail BorgAbigail Borg är en prisbelönt illustratör och designer från Birmingham i England. Med sina handritade mönster har hon gjort den engelska landsbygdens skiftande flora till inredningsdetaljer över hela världen. I hennes meritlista finns kunder som Liberty of London och Laura Ashley Home.

Söker du ännu mer info om Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm
  • Artikelnummer: 6960700162039240
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Taggar: gardiner,hem,hem-&-inredning,inredning,textil
  • Pris: 399 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Gardin Joan's Garden design av Abigail Borg, 140x240 cm.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.