Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Ferm Living

Enter spegel, large

Enter spegel, large är en inredningsdetalj med en vacker utformning i kategorin inredningsdetaljer från Ferm Living. Du kan köpa den hos RUM21 för kostnaden 1 500 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Enter spegel, large från Ferm Living

Enter spegel från Ferm Living, formgiven av Søren Rose. Den ultimata spegel borde vara den som både är snygg och praktisk. Denna spegel är perfekt som en inredningsdetalj som hänger fint i hallen eller badrummet. Spegeln är rund med ett läderhandtag som hängs upp på en ställning eller rundstav. Perfekt att ha en spegel nära till hands för en snabb koll innan man går ut eller öppnar dörren.

Söker du ännu mer info om Enter spegel, large från tillverkaren Ferm Living? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Enter spegel, large
  • Artikelnummer: 2714701729998223
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Ferm Living
  • Taggar: att,bra,ha,hem,hem-och-trädgård,hemmets,hemmets-bra-att-ha,inredningsdetaljer,och,speglar,trädgård
  • Pris: 1 500 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Enter spegel, large från Ferm Living och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Enter spegel, large ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Ferm Living som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Enter spegel, large med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.