Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Elflugan antracit

Elflugan antracit är en inredningsdetalj med en vacker utformning i kategorin inredningsdetaljer. Du kan köpa den hos Designtorget för det trevliga priset 2 355 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Elflugan antracit

Elflugan original, designad av Marie Lundgren och Kina Strandberg har med sina nitton lampor blivit något utav en modern klassiker. Elflugan är förstås

Söker du ännu mer info om Elflugan antracit? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Elflugan antracit
  • Artikelnummer: 1056600857736811
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Taggar: inredningsdetaljer-,inredningsdetaljer,-ljusstakar-&-lyktor,ljusstakar,lyktor
  • Pris: 2 355 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Elflugan antracit från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Elflugan antracit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Elflugan antracit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.