Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Apotheke

Doftljus, tall

Doftljus, tall är en inredningsdetalj med en mycket snygg formgivning i kategorin inredningsdetaljer från Apotheke. Du kan köpa den hos RUM21 för beloppet 238 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Stilren och tidlös skapelse. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om Doftljus, tall från Apotheke

Doftljus, tall från Apotheke är ett ljus med tallbarrsolja som ger en nordisk doft som påminner om djupa skandinaviska skogar. Även detta ljus är diskret doftsatt och lämpar sig väl som bakgrundsdoft i både vardagsrum och sovrum. Apothekes doftljus består till 100% av soja-vax vilket ger en lång brinntid (ca 70 timmar). Soja-vaxet innebär även att ljusen brinner väldigt jämnt och i princip helt sotfritt. Bomullsveken är försiktigt doppad i bivax. Doftsammansättningarna är noggrant utvalda för att skapa diskreta och naturliga dofter du inte tröttnar på snabbt. Naturligtvis består doftsättningen endast av naturliga eteriska oljor från växtriket. Ljusen är individuellt förpackade i stilrena tygpåsar.

Söker du ännu mer info om Doftljus, tall från tillverkaren Apotheke? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Doftljus, tall
  • Artikelnummer: 2714701264372656
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Apotheke
  • Taggar: doft,doft-&-kroppsvård,doftljus,hem,hem-och-trädgård,inredningsdetaljer,inredningsdetaljer-doft-kroppsvård-doftljus,kroppsvård,och,trädgård
  • Pris: 238 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Doftljus, tall från Apotheke och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Doftljus, tall ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Apotheke som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 262 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.