Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rug Solid

Cotton Matta 60x90, Eternity Blue

Cotton Matta 60x90, Eternity Blue är en inredningsdetalj med en mycket snygg formgivning i kategorin inredningsdetaljer från Rug Solid. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 250 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Cotton Matta 60x90, Eternity Blue från Rug Solid

Trasmattan har blivit en klassisk inredningsdetalj som funnits i våra hem i många år och kommer få stanna där. Mattan är vävd för hand av bomullsremsor. Remsorna är rester från den internationella modebranschen som Rug Solid noga valt ut och sorterat för att få bästa resultat. Mattan är helt återvunnen och varje matta blir unik. Storleken kan variera med 3-5%.

Söker du ännu mer info om Cotton Matta 60x90, Eternity Blue från tillverkaren Rug Solid? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

  • Produktnamn: Cotton Matta 60x90, Eternity Blue
  • Artikelnummer: 4689600671246738
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Rug Solid
  • Taggar:
  • Pris: 250 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Cotton Matta 60x90, Eternity Blue från Rug Solid och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Cotton Matta 60x90, Eternity Blue ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rug Solid som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 250 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.