Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Iittala

Alvar Aalto Collection

Alvar Aalto Collection är en inredningsdetalj med en riktigt snygg design i kategorin inredningsdetaljer från Iittala. Du kan köpa den hos designonline.se för det trevliga priset 1 259 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Då produkten kostar över 499 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå.

Mer info om Alvar Aalto Collection från Iittala

Alvar Aalto vas regn (blå) 251 mm

Söker du ännu mer info om Alvar Aalto Collection från tillverkaren Iittala? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Inredningsdetaljer.

REA på Alvar Aalto Collection

Just nu är det tillfällig REA på Alvar Aalto Collection och du kan köpa för 1 259 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 499 kr, vilket ger dig en rabatt på 16%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Alvar Aalto Collection
  • Artikelnummer: 4683601882692317
  • Kategori: Inredningsdetaljer
  • Varumärke: Iittala
  • Taggar: inredningsdetaljer-krukor-vaser,inredningsdetaljer,krukor,vaser
  • Pris: 1 259 kr 1 499 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Alvar Aalto Collection från Iittala och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Alvar Aalto Collection ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Iittala som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 499 kr. Detta innebär att du kan beställa Alvar Aalto Collection med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.