Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fiskars

Xsharp yx- och knivslip

Xsharp yx- och knivslip är en innerkudde eller täcke med en tilldragande formgivning i kategorin innerkudde & täcke från Fiskars. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 166 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Xsharp yx- och knivslip från Fiskars

Bakom utvecklingsarbetet av Fiskars yxor ligger 20 års erfarenhet, en förbättrad produktionsprocess och en omsorgsfull planering av detaljer. Tack vare dessa har produkterna en jämn kvalitet, de är säkra, effektiva och behagliga att använda. Den nya egg-geometrin förbättrar balansen mellan huvudet och skaftet och ökar samtidigt yxans effektivitet och komfort. Det synnerligen lätta skaftet är hållbart och handtagets Softgrip material ger ett stadigt grepp i handen, även när händerna är våta.

Söker du ännu mer info om Xsharp yx- och knivslip från tillverkaren Fiskars? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

REA på Xsharp yx- och knivslip

Just nu är det tillfällig REA på Xsharp yx- och knivslip och du kan köpa för 166 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 175 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Xsharp yx- och knivslip
  • Artikelnummer: 4689600636148968
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: Fiskars
  • Taggar:
  • Pris: 166 kr 175 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Xsharp yx- och knivslip från Fiskars och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Xsharp yx- och knivslip ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fiskars som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 334 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.