Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rosti

Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue

Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue är en innerkudde eller täcke med en praktfull design i kategorin innerkudde & täcke från Rosti. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 89 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue från Rosti

Den klassiska Rosti Margretheskålen från Rosti Mepal togs fram redan 1950 av Sigvard Bernadotte och Acton Bjørn. Uppkallad efter den danska drottningen är skålarna nu populärare än någonsin. Skålarna tillverkas i hårdplasten melamin och är mycket hållbara och stabila, tack vare den utbytbara gummiringen på botten. Gummiringen går att byta när den blivit sliten och därmed förlängs skålarnas livslängd ytterligare. Alla Rosti Mepals produkter är 100 % fria från BPA och BPS. Food & Safety testade.

Söker du ännu mer info om Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue från tillverkaren Rosti? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue
  • Artikelnummer: 4689600640054002
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: Rosti
  • Taggar:
  • Pris: 89 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue från Rosti och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Rosti Margretheskål 0,35L, Indigo Blue ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosti som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 411 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.