Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml

Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml är en innerkudde eller täcke med en praktfull design i kategorin innerkudde & täcke. Du kan köpa den hos Åhlens för det bra priset 10 450 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml

En dagcreme och ett serum som tillsammans arbetar för att ge huden ett vackert och tidlöst utseende. Om dagen hjälper Re-Nutriv Re-Creation Face Creme till med att öka hudens naturliga nätverk av kollagen och elastin för att minska linjer och missfärgningar. Samtidigt får huden förnyad klarhet och utstrålning. Om natten vårdar Re-Nutriv Re-Creation Night Serum huden, slätar ut den och ger näring. Huden får extra mycket fukt tack vare en dyrbar, och exklusiv infusion av lipider från exotiska växter och andra naturliga ingredienser från hela världen.

Söker du ännu mer info om Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml
  • Artikelnummer: 6960701320200577
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Taggar: ansikte,presentaskar,presentaskar-&-set,set,skönhet
  • Pris: 10 450 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Re-Creation Face Cream 50 ml + Night Serum 15 ml.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.