Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LUXOR

LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige

LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige är en innerkudde eller täcke med en ögonskön design i kategorin innerkudde & täcke från LUXOR. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 6 495 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige från LUXOR

LUXOR paviljong i svart aluminium med beige tak, väggar och myggnät. LUXOR paviljong har en rejält tilltagen storlek så att du kan njuta av vind- och regnfria middagar tillsammans med hela familjen eller kompisgänget. Stommen är tillverkad av lätt men ändå stabil aluminium, som står stadigt på marken tack vare rejäla fötter med metallsäkring. Paviljongen har en praktisk krok i taket för till exempel belysning eller ballonger, och har även takventilation med myggnät. Tack vare myggnät och vindtäta väggar som enkelt dras för kan du njuta av ett getingfritt saftkalas i skuggan!Paviljong i svart aluminium inklusive tak, myggnät och väggar i beige polyester.MåttTotal diameter: 400 cm

Söker du ännu mer info om LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige från tillverkaren LUXOR? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige
  • Artikelnummer: 6362300585608249
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: LUXOR
  • Taggar: paviljonger,utomhus,Övriga,Övriga-paviljonger
  • Pris: 6 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige från LUXOR och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LUXOR som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LUXOR Paviljong 6-Kantig Beige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.