Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GRAND

GRAND LUX Paviljong Vit/Svart

GRAND LUX Paviljong Vit/Svart är en innerkudde eller täcke med en spännande design i kategorin innerkudde & täcke från GRAND. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 7 995 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om GRAND LUX Paviljong Vit/Svart från GRAND

GRAND LUX paviljong i vitlackad furu, med tak, väggar och myggnät i svart polyester. GRAND LUX är en stadig paviljong i kärnfuru och takkonstruktion i vit aluminium. Med en paviljong är det enkelt att skapa partystämning, eller bara ett avskilt rum i din trädgård. Tack vare väggar och myggnät kan du stänga ute vind, irriterande flygfän eller den gassande solen, och hålla ett saftkalas i skuggan utan getingrisk! Taket har praktisk ventilation med myggnät. Tak och väggar till GRAND LUX finns i flera snygga färger. Paviljong i vitlackad kärnfuru och aluminium. Tak, myggnät och väggar i svart polyester.MåttBredd: 350 cmLängd: 350 cmHöjd: 275 cm

Söker du ännu mer info om GRAND LUX Paviljong Vit/Svart från tillverkaren GRAND? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: GRAND LUX Paviljong Vit/Svart
  • Artikelnummer: 6362300579533902
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: GRAND
  • Taggar: paviljonger,utomhus,Övriga,Övriga-paviljonger
  • Pris: 7 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GRAND LUX Paviljong Vit/Svart från GRAND och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GRAND LUX Paviljong Vit/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GRAND som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GRAND LUX Paviljong Vit/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.