Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GALA

GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå

GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå är en innerkudde eller täcke med en spännande design i kategorin innerkudde & täcke från GALA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 395 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är blå. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå från GALA

LUXOR tak i blågrå polyester. LUXOR paviljong har en rejält tilltagen storlek så att du kan njuta av vind- och regnfria middagar tillsammans med hela familjen eller kompisgänget. Stommen är tillverkad av lätt men ändå stabil aluminium, som står stadigt på marken tack vare rejäla fötter med metallsäkring. Paviljongen har en praktisk krok i taket för till exempel belysning eller ballonger, och har även takventilation med myggnät. Tack vare myggnät och vindtäta väggar som enkelt dras för kan du njuta av ett getingfritt saftkalas i skuggan! LUXOR finns i två storlekar och två färger för att passa just dig och din trädgård.Paviljongtak i blågrå UV-behandlad polyester.MåttBredd: 300 cmLängd: 400 cm

Söker du ännu mer info om GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå från tillverkaren GALA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå
  • Artikelnummer: 6362300579533976
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: GALA
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-paviljonger-,paviljonger,-paviljongtak,paviljongtak
  • Pris: 1 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå från GALA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GALA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GALA Tak 300x400 UV-Behandlad Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.