Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ENGLAND

ENGLAND Hörngrupp Svart

ENGLAND Hörngrupp Svart är en innerkudde eller täcke med en vacker utformning i kategorin innerkudde & täcke från ENGLAND. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 10 995 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ENGLAND Hörngrupp Svart från ENGLAND

ENGLAND är en komplett hörngrupp som passar lika bra som loungemöbler som matgrupp. Tack vare bordets höjd och soffans tillbakalutade stil är ENGLAND väldigt mångsidig, och passar lika bra för ett glas saft i skuggan som en långmiddag i solnedgången tillsammans med vänner och familj. Hela gruppen är tillverkad i svart konstrotting flätad på en stomme av aluminium. Bordet har bordsskiva i härdat glas. En härlig möbelgrupp som passar på de allra flesta uteplatserna! Dynor ingår.MåttSittmåttBordmåttBredd: 123 cm Djup: 123 Höjd: 81 cm Armstödshöjd: 64 cmSitthöjd: 42 cm Sittdjup: 58,5 cmLängd: 80 cm Bredd: 80 cm Höjd: 65 cm

Söker du ännu mer info om ENGLAND Hörngrupp Svart från tillverkaren ENGLAND? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: ENGLAND Hörngrupp Svart
  • Artikelnummer: 6362300587913732
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: ENGLAND
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 10 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ENGLAND Hörngrupp Svart från ENGLAND och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ENGLAND Hörngrupp Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ENGLAND som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ENGLAND Hörngrupp Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från ENGLAND