Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DYNLÅDA

DYNLÅDA XL Konstrotting Svart

DYNLÅDA XL Konstrotting Svart är en innerkudde eller täcke med en mycket snygg formgivning i kategorin innerkudde & täcke från DYNLÅDA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 3 495 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om DYNLÅDA XL Konstrotting Svart från DYNLÅDA

Dynlåda i entrådig svart Quató?Ökonstrotting som matchar många av våra utemöbler. Lådan har en modern design och ger ett exklusivt inrtyck. Locket är vattentätt tack vare sin täckta insida och vinklat för att ge bra vattenavrinning. Det har också gasfjäder för att ge en försiktig och lätt stängning.Quató? har mycket goda egenskaper och uppvisar hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Den har dessutom optimerats för god sittkomfort och används på många olika sorters möbler. Möblerna bör förstås hållas rena men behöver i övrigt inget särskilt underhåll.MåttBredd: 128 cmDjup: 71 cmHöjd: 73-75 cm

Söker du ännu mer info om DYNLÅDA XL Konstrotting Svart från tillverkaren DYNLÅDA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: DYNLÅDA XL Konstrotting Svart
  • Artikelnummer: 6362300578454775
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: DYNLÅDA
  • Taggar: dynbox,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 3 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DYNLÅDA XL Konstrotting Svart från DYNLÅDA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DYNLÅDA XL Konstrotting Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DYNLÅDA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DYNLÅDA XL Konstrotting Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.