Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DELUX

DELUX Paviljong Vit

DELUX Paviljong Vit är en innerkudde eller täcke med en mycket snygg formgivning i kategorin innerkudde & täcke från DELUX. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 10 495 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om DELUX Paviljong Vit från DELUX

DE LUX paviljong i vitlaserad kärnfuru. Med en paviljong är det enkelt att skapa partystämning. Tack vare delar till DE LUX paviljong kan du sätta ihop en härligt skuggande paviljong som passar just dig och din trädgård. Stommen finns i flera färger, är tillverkad av högkvalitativ svensk furu och kombineras enkelt med väggar och tak i flera utföranden. Väggar och tak är tillverkade av slitstarkt polyestertyg och ger både skugga och vindskydd. Paviljong i vitlaserad kärnfuru. Tak ingår ej. MåttBredd: 350 cmLängd: 350 cmHöjd: 275 cm Vikt: 106 kgSkötselråd vitlaserade möblerDenna vitlaserade möbel är täcklaserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. Detta är dock bara ytligt och inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, dessa går enkelt att plocka bort när de har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa kommer dock att blekas ned med tiden. Om din vitlaserade möbel står underbar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Om en vitlaserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind. Därför kan din möbel behöva målas om efter några år.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Söker du ännu mer info om DELUX Paviljong Vit från tillverkaren DELUX? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: DELUX Paviljong Vit
  • Artikelnummer: 6362300579532978
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: DELUX
  • Taggar: paviljonger,utomhus,Övriga,Övriga-paviljonger
  • Pris: 10 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DELUX Paviljong Vit från DELUX och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DELUX Paviljong Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DELUX som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DELUX Paviljong Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från DELUX