Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kyocera

Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart

Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart är en innerkudde eller täcke med en mycket snygg formgivning i kategorin innerkudde & täcke från Kyocera. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 2 195 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart från Kyocera

Serien Delux (jpn) från Kyocera kännetecknas av vackra keramiska knivar inspirerade av japanska traditioner. Extremt skarpa knivar med ergonomiska handtag i pakkaträ som passar perfekt i handen. I serien Delux finns fem knivar som täcker de flesta behoven i ditt kök.

Söker du ännu mer info om Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart från tillverkaren Kyocera? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

REA på Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart

Just nu är det tillfällig REA på Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart och du kan köpa för 2 195 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 2 750 kr, vilket ger dig en rabatt på 20%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart
  • Artikelnummer: 4689600637749627
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: Kyocera
  • Taggar:
  • Pris: 2 195 kr 2 750 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart från Kyocera och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kyocera som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Delux Grönsakshacka 16 cm, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.