Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Day Home

Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel

Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel är en innerkudde eller täcke med en mycket snygg formgivning i kategorin innerkudde & täcke från Day Home. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 500 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel från Day Home

Day Maroc kuddfodral med vackra paljetter som ger en orientalisk känsla. 50x50cm. Innerkudde ingår ej. 100% linen.

Söker du ännu mer info om Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel från tillverkaren Day Home? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel
  • Artikelnummer: 4689600637027779
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: Day Home
  • Taggar:
  • Pris: 500 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel från Day Home och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Day Home som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Day Maroc Kuddfodral 50x50cm, Caramel med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.