Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml

Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml är en innerkudde eller täcke med en mycket snygg formgivning i kategorin innerkudde & täcke. Du kan köpa den hos Åhlens för kostnaden 1 195 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml

En rik och fyllig anti-ageing bodylotion som ser ut och känns som fylligt, krämigt smör. Vid applicering smälter cremen in i huden och lämnar ett skyddande membran på hudytan. Tack vare en hög koncentration av Hydra Firming Booster främjar cremen kollagensyntesen och kollagenkvaliteten i huden. Har en pudrigt blommig doft och gör huden fastare och smidigare med en silkeslen lyster.

Söker du ännu mer info om Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml
  • Artikelnummer: 6960701302240329
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Taggar: bodylotion,bodylotion-&-kroppsoljor,kropp,kroppsoljor,skönhet
  • Pris: 1 195 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Cellular Performance Body Firming Cream, 200 ml.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.