Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Demeyere

Apollo Stekfat, 53x33cm

Apollo Stekfat, 53x33cm är en innerkudde eller täcke med en riktigt snygg design i kategorin innerkudde & täcke från Demeyere. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 4 299 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Apollo Stekfat, 53x33cm från Demeyere

Grytor med lock från serien Apollo av högsta kvalitet. Särskilt utvecklade för att behålla värmen i botten, för att förbättra matlagningen och göra den effektivare med snabba uppkokningar. Tack vare en plan botten av TriplInduc, ger detta en 30% högre effektivitet på induktionshällar. Demeyeres Silvinoxbehandling gör att samtliga grytor är mycket enkla att rengöra. Stekpannor och kärl som passar på alla typer av värmekällor som gas, el, halogen och induktion. 30 års garanti.

Söker du ännu mer info om Apollo Stekfat, 53x33cm från tillverkaren Demeyere? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Innerkudde & Täcke.

  • Produktnamn: Apollo Stekfat, 53x33cm
  • Artikelnummer: 4689600656641988
  • Kategori: Innerkudde & Täcke
  • Varumärke: Demeyere
  • Taggar:
  • Pris: 4 299 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Apollo Stekfat, 53x33cm från Demeyere och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Apollo Stekfat, 53x33cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Demeyere som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Apollo Stekfat, 53x33cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.