Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Osynlig bokhylla

Osynlig bokhylla är en hylla med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin hyllor. Du kan köpa den hos Designtorget för priset 199 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök.

Mer info om Osynlig bokhylla

Osynliga bokhyllan Conceal "försvinner" mellan nedersta bokens pärmar! Fungerar även som minihylla vid sängen eller att ha kryddväxter på i köket. Skruv för

Söker du ännu mer info om Osynlig bokhylla? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Hyllor.

  • Produktnamn: Osynlig bokhylla
  • Artikelnummer: 1056600857516903
  • Kategori: Hyllor
  • Taggar: förvaring,hall,hall-&-förvaring,hyllor
  • Pris: 199 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Osynlig bokhylla från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Osynlig bokhylla ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 301 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.