Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ORION

ORION Hopfällbar Blomhylla Vit

ORION Hopfällbar Blomhylla Vit är en produkt för förvaring med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin förvaring från ORION. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 518 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ORION Hopfällbar Blomhylla Vit från ORION

ORION är en serie möbler i shabby chic-stil. Dess utförande i aluminium påminner mycket om konstsmide. Här blandas klassiska former med moderna funktioner och både stolen och bordet är hopfällbara för praktisk förvaring. ORION-Serien innehåller även tre funktionella hyllor.Denna snygga trappformade blomhylla i smidesmetall är för dig som har ett öga för det gamla. Kombinera gärna med stolar och bord i ORION-Serien.Mått Bredd: 56 cm Djup: 30 Höjd: 62 cmHyllplan 1 höjd: 20 cmHyllplan 2 höjd: 36,5 cmHyllplan 3 höjd: 53 cm

Söker du ännu mer info om ORION Hopfällbar Blomhylla Vit från tillverkaren ORION? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

REA på ORION Hopfällbar Blomhylla Vit

Just nu är det tillfällig REA på ORION Hopfällbar Blomhylla Vit och du kan köpa för 518 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 545 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: ORION Hopfällbar Blomhylla Vit
  • Artikelnummer: 6362300585431898
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: ORION
  • Taggar: hylla,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 518 kr 545 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ORION Hopfällbar Blomhylla Vit från ORION och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ORION Hopfällbar Blomhylla Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ORION som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ORION Hopfällbar Blomhylla Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.