Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MYRE

MYRE Hyllset Konstrotting Svart

MYRE Hyllset Konstrotting Svart är en hylla med elegant & läcker design i kategorin hyllor från MYRE. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 3 795 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om MYRE Hyllset Konstrotting Svart från MYRE

MYRE är en snygg och praktisk liten serie hyllor för den moderna uteplatsen. Hyllornas snygga design och funktionella konstruktion gör dem till ett måste för alla som vill ha ett komplett uterum. Tillverkningsmaterialet är svart konstrotting som flätats över en stadig stomme av aluminium. Perfekta komplement till konstrottinggruppen!Det perfekta komplementet till konstrottinggruppenHyllset bestående av en låg och en hög hylla i svart konstrotting.

Söker du ännu mer info om MYRE Hyllset Konstrotting Svart från tillverkaren MYRE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Hyllor.

REA på MYRE Hyllset Konstrotting Svart

Just nu är det tillfällig REA på MYRE Hyllset Konstrotting Svart och du kan köpa för 3 795 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 3 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: MYRE Hyllset Konstrotting Svart
  • Artikelnummer: 6362300663602663
  • Kategori: Hyllor
  • Varumärke: MYRE
  • Taggar: hylla,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 3 795 kr 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MYRE Hyllset Konstrotting Svart från MYRE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MYRE Hyllset Konstrotting Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MYRE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MYRE Hyllset Konstrotting Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.