Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
House Doctor

Raw Soffbord 80cm, Svart

Raw Soffbord 80cm, Svart är en designprodukt från House Doctor med en praktfull design i kategorin house doctor från House Doctor. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 6 455 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden.

Mer info om Raw Soffbord 80cm, Svart från House Doctor

Ett underbart soffbord av järn med mässing belagda fötter. Utseendet kan variera.

Söker du ännu mer info om Raw Soffbord 80cm, Svart från tillverkaren House Doctor? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just House Doctor.

  • Produktnamn: Raw Soffbord 80cm, Svart
  • Artikelnummer: 4689600666321810
  • Kategori: House Doctor
  • Varumärke: House Doctor
  • Taggar:
  • Pris: 6 455 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Raw Soffbord 80cm, Svart från House Doctor och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Raw Soffbord 80cm, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från House Doctor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Raw Soffbord 80cm, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.