Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
House Doctor

Paper Art Ornament 2-Pack, Vit

Paper Art Ornament 2-Pack, Vit är en designprodukt från House Doctor med en läcker form i kategorin house doctor från House Doctor. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 44 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Paper Art Ornament 2-Pack, Vit från House Doctor

Söker du ännu mer info om Paper Art Ornament 2-Pack, Vit från tillverkaren House Doctor? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just House Doctor.

REA på Paper Art Ornament 2-Pack, Vit

Just nu är det tillfällig REA på Paper Art Ornament 2-Pack, Vit och du kan köpa för 44 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 62 kr, vilket ger dig en rabatt på 29%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Paper Art Ornament 2-Pack, Vit
  • Artikelnummer: 4689600640173252
  • Kategori: House Doctor
  • Varumärke: House Doctor
  • Taggar:
  • Pris: 44 kr 62 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Paper Art Ornament 2-Pack, Vit från House Doctor och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Paper Art Ornament 2-Pack, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från House Doctor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 456 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.