Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
House Doctor

Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit

Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit är en designprodukt från House Doctor med strålande utformning i kategorin house doctor från House Doctor. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 935 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit från House Doctor

81% Bomull, 14% polyester, 5% viskos

Söker du ännu mer info om Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit från tillverkaren House Doctor? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just House Doctor.

  • Produktnamn: Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit
  • Artikelnummer: 4689600660146883
  • Kategori: House Doctor
  • Varumärke: House Doctor
  • Taggar:
  • Pris: 935 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit från House Doctor och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från House Doctor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Julia Matta 70x240cm, Svart/Vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.