Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CASABLANCA

CASABLANCA LYX Grupp Grå

CASABLANCA LYX Grupp Grå är en hörn-/ divansoffa med en mycket snygg formgivning i kategorin hörn- & divansoffor från CASABLANCA. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 16 995 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CASABLANCA LYX Grupp Grå från CASABLANCA

CASABLANCA LYX är en konstrottinggrupp som har en snygg gråmelerad färg som är lätt att matcha. Möblernas lätt välva design gör att de sticker ut lite bland konstrottingmöblerna på marknaden. Gruppen är tillverkad i högkvalitativ Quató?-rotting. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Gruppen innehåller en hörnsoffa, ett bord med glasskiva samt två pallar. Svarta dynor ingår.MåttSittmåttBordmåttBredd: 246 cm Djup: 202 cm Höjd: 73 cm Armstödshöjd: 62 cmSitthöjd: 44 cm Sittdjup: 65 cmLängd: 140 cm Bredd: 80 cm Höjd: 65 cm

Söker du ännu mer info om CASABLANCA LYX Grupp Grå från tillverkaren CASABLANCA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Hörn- & Divansoffor.

  • Produktnamn: CASABLANCA LYX Grupp Grå
  • Artikelnummer: 6362300587913697
  • Kategori: Hörn- & Divansoffor
  • Varumärke: CASABLANCA
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 16 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CASABLANCA LYX Grupp Grå från CASABLANCA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CASABLANCA LYX Grupp Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CASABLANCA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CASABLANCA LYX Grupp Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.