Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CASABLANCA

CASABLANCA Grupp rak rygg Grå

CASABLANCA Grupp rak rygg Grå är en hörn-/ divansoffa med en mycket snygg formgivning i kategorin hörn- & divansoffor från CASABLANCA. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 13 195 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CASABLANCA Grupp rak rygg Grå från CASABLANCA

CASABLANCA hörngrupp i gråmelerad konstrotting. CASABLANCA konstrottinggrupp har en snygg gråmelerad färg som är lätt att matcha. Möblernas lätt välva design gör att de sticker ut lite bland konstrottingmöblerna på marknaden. I serien finns två kompletta grupper av högkvalitativ Quatóx{2122}-rotting. Quatóx{2122} är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Svarta dynor ingår. Hela gruppen levereras i endast en kartong.Hörngrupp i grå konstrotting som består av en komplett hörnsoffa och ett bord med skiva i härdat glas. Dynor ingår.Mått hörnsoffaBredd 260 cmLängd: 202 cmHöjd: 73 cmSitthöjd: 34 cmArmstödshöjd: 62 cmMått bordLängd: 145 cmBredd: 66 cmHöjd: 67 cm

Söker du ännu mer info om CASABLANCA Grupp rak rygg Grå från tillverkaren CASABLANCA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Hörn- & Divansoffor.

  • Produktnamn: CASABLANCA Grupp rak rygg Grå
  • Artikelnummer: 6362300579501403
  • Kategori: Hörn- & Divansoffor
  • Varumärke: CASABLANCA
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 13 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CASABLANCA Grupp rak rygg Grå från CASABLANCA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CASABLANCA Grupp rak rygg Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CASABLANCA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CASABLANCA Grupp rak rygg Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.