Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Urban Collective

Urban Handduk 30x50cm, Vit

Urban Handduk 30x50cm, Vit är en handduk med en tilldragande design i kategorin handdukar från Urban Collective. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 125 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Urban Handduk 30x50cm, Vit från Urban Collective

Mjuk och tung handduk i 100% bomull. Finns i olika storlekar och färger.

Söker du ännu mer info om Urban Handduk 30x50cm, Vit från tillverkaren Urban Collective? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Handdukar.

  • Produktnamn: Urban Handduk 30x50cm, Vit
  • Artikelnummer: 4689600660564969
  • Kategori: Handdukar
  • Varumärke: Urban Collective
  • Taggar:
  • Pris: 125 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Urban Handduk 30x50cm, Vit från Urban Collective och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Urban Handduk 30x50cm, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Urban Collective som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 375 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.