Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Georg Jensen Damask

Terry Handduk 40x70cm, Rosewood

Terry Handduk 40x70cm, Rosewood är en handduk med behaglig formgivning i kategorin handdukar från Georg Jensen Damask. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 180 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Terry Handduk 40x70cm, Rosewood från Georg Jensen Damask

Produkten kan tvättas i 60 grader, undvik blekmedel och sköljmedel. Sträck ut produkten efter tvätt.

Söker du ännu mer info om Terry Handduk 40x70cm, Rosewood från tillverkaren Georg Jensen Damask? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Handdukar.

  • Produktnamn: Terry Handduk 40x70cm, Rosewood
  • Artikelnummer: 4689600668401495
  • Kategori: Handdukar
  • Varumärke: Georg Jensen Damask
  • Taggar:
  • Pris: 180 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Terry Handduk 40x70cm, Rosewood från Georg Jensen Damask och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Terry Handduk 40x70cm, Rosewood ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Georg Jensen Damask som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 320 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.