Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Marimekko

Siirtolapuutarha handduk gästhandduk

Siirtolapuutarha handduk gästhandduk är en handduk med en läcker design i kategorin handdukar från Marimekko. Du kan köpa den hos designonline.se för priset 99 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 499 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Siirtolapuutarha handduk gästhandduk från Marimekko

Söker du ännu mer info om Siirtolapuutarha handduk gästhandduk från tillverkaren Marimekko? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Handdukar.

  • Produktnamn: Siirtolapuutarha handduk gästhandduk
  • Artikelnummer: 4683601881348709
  • Kategori: Handdukar
  • Varumärke: Marimekko
  • Taggar: handdukar,textil,tyg,tyg-&-textil
  • Pris: 99 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Siirtolapuutarha handduk gästhandduk från Marimekko och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Siirtolapuutarha handduk gästhandduk ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Marimekko som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 499 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 400 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.