Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Himla

Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm

Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm är en handduk med en ögonskön design i kategorin handdukar från Himla. Du kan köpa den hos designonline.se för priset 599 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 499 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm från Himla

Söker du ännu mer info om Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm från tillverkaren Himla? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Handdukar.

  • Produktnamn: Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm
  • Artikelnummer: 4683600182066509
  • Kategori: Handdukar
  • Varumärke: Himla
  • Taggar: handdukar,textil,tyg,tyg-&-textil
  • Pris: 599 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm från Himla och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Himla som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 499 kr. Detta innebär att du kan beställa Lina handduk fig (mörklila) 100x150 cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.